A Séta a SzüléSzületéS minőségéért 2019-ben is útjára indul!Megnyitó rendezvény az IZU kampuszán (ELTE-PPK Pszichológiai Intézet, Izabella utca 46.) június 28-án, pénteken, 11:00 és 13:00 óra között, ami ezúttal kórház látogatással folytatódik, és 13:00-kor indulunk a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájára.

A rendezvényen beszámolunk az idei fejleményekről, a Séta tervezett programjairól és útvonaláról, illetve családi programokkal várunk mindenkit szeretettel, ezek között szerepel:

Hazay Timi énekel

Szántó Dóra Viola énekel

arc -és pocakfestés

kavicsfestés

lufihajtogatás

Panarom termékbemutató

A SÉTA ÚTVONALA 2019-ben június 29. és július 05. között a:

BUDAPEST – JÁSZBERÉNY – HATVAN – GYÖNGYÖS – EGER – BUDAPEST útvonalon vezet keresztül, szintén kórház látogatással és rendezvényekkel tűzdelve.

Facebook esemény: 

https://www.facebook.com/events/2794510827242478/Csatlakozni bármely szakaszon lehet, kinek a maga ritmusában! Szeretettel várunk!

Jelentkezés itt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az idei szalagjainkra elindult már az aláírás-gyűjtés.

 

A családbarát programokkal tűzdelt megnyitó rendezvényre továbbra is szeretettel várunk minden kedves csatlakozót az IZU kampuszán június 28-án, pénteken, 11:00 és 13:00 óra között a tornateremben és az udvaron, a SzüléSzületéS Fájánál.


 

 

A SzüléSzületéS Fánál már az idei perinatális kurzust látogató hallgatók is megemlékeztek utolsó órájuk keretein belül, erről a képek is tanúskodnak!

Találkozzunk mi is ott június 28-án!

  

 

 Forrás:http://szulesszuletes.hu/aktualis/2019-3/

partnerek

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.