Dúlaképzés 2018

 

A szegedi képzésünk május végén sikeresen megvalósult.

Újabb csoportot 2018. augusztus 18 és 22. között tartunk Budapesten, melyre lehet még jelentkezni a module[kukac]module.hu e-mail címen. 

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/226496568073782/

További információ: http://module.hu/az-egyesulet/kepzesek

www.module.hu üzemeltetője, a Magyarországi Dúlák Egyesülete tájékoztatja az elektronikus levél (e-mail) küldőit, hogy levélküldéssel kapcsolatosan csak a jelen adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak alapján kezel személyes adatokat. A levél küldője elfogadta és megértette az adatkezelési tájékoztatónkat.

 

 

Séta 2018

A Séta a SzüléSzületéS Minőségéért 2018-as megnyitó rendezvényére június 15-én pénteken 13:00-16:00 között kerül sor, az ELTE Pszichológiai Intézet udvarán 
és tornatermében (Bp. VI. Izabella u. 46.) szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt bababarát programokkal, beszélgetésekkel, videókkal, híreinkkel!Hogy mi is ez a séta? 5 éve az ELTE-PPK Perinatális szaktanácsadói (oktatói, végzett és végzős hallgatói) által szerveződő esemény-sorozat, amit önkéntes alapon, szívvel-lélekkel szervez egy olyan csapat, aki a születés minősége mellett elköteleződött szakemberekből áll.

Hogy miért csatlakozz? Vagy azért, mert már régóta hozzánk tartozol, vagy azért, mert még csak most ismerkedsz a témával - szeretettel várunk, hogy együtt jól érezzük magunkat, és közben újra és újra hangot adjunk annak a tudományos alapokon nyugvó ténynek, hogy a szülés-születés minőségének hosszútávú, mélyreható jelentősége van. Mert szeretettel várunk, és mert a Te hangodra is kíváncsiak vagyunk!

 

Fotó: szulesszuletes.hu

Olvashatsz rólunk, előző sétáinkról, céljainkról bővebben 

 

 

 

 

Felkérés kutatásban való részvételre dúlával szült édesanyák számára

 

Kedves Édesanya!

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Szociológiai Intézetében társadalomtudományi kutatást végzünk az alternatív szülészeti mozgalmak nagy témáján belül a magyarországi dúlasággal kapcsolatos kérdésekről, s az idei projektben olyan édesanyákkal készítünk interjút, akik dúlával szültek (kórházban vagy otthon). Tisztelettel szeretnénk felkérni, hogy vegyen részt a kutatásban, és engedje meg, hogy egy felkészült egyetemi hallgató felkeresse Önt az interjú elkészítése céljából. Az interjúk elkészítésére az idei nyár áll rendelkezésünkre – egy Önnek megfelelő időpontban és helyen. Amennyiben ideje, lehetősége és kedve J engedi, kérem, jelezze részvételi hajlandóságát a kutatás vezetőjénél, dr. Kisdi Barbaránál: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Mivel más módon nem tudjuk elérni azokat az édesanyákat, akik bármilyen tapasztalattal rendelkeznek a dúla-támogatta szülésekről, nagyon számítunk a segítségére, amit előre is nagyon köszönünk! Bízunk benne, hogy kutatásunk hozzájárulhat ahhoz, hogy a modern szülészetben egyre több szempont és szemlélet érvényesülhessen.

Üdvözlettel a PPKE BTK Szociológiai Intézet kutatócsoportjának nevében, Kisdi Barbara

2018. szeptember 21-23-án lesz az Európai Dúlahálózat (EDN) találkozója Bécsben

 

 

Ilyen közel még sosem volt hozzánk, és eddig nem volt magyar nyelvű meghívó sem - most azonban Tücsök Panna  jóvoltából a linken letölthető pdf-ként már az is van! Ne hagyjátok ki!

Megnyílt a bécsi nemzetközi dúlatalálkozó jelentkezési felülete.

Április végéig él a korai jelentkezési árkedvezmény (120 EUR).

http://doula.at/edn-meeting-2018

Részletes tájékoztató:
http://european-doula-network.org/events/edn-meeting-vienna-austria-21-23-september-2018/

Magyar nyelvű meghívó:

https://drive.google.com/file/d/1kjeUNolCDd1yE1s8cbXC2MBCIuYtFtIM/view

 

Forrás: Természetes Szülés

partnerek

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.