Séta 2018

A Séta a SzüléSzületéS Minőségéért 2018-as megnyitó rendezvényére június 15-én pénteken 13:00-16:00 között kerül sor, az ELTE Pszichológiai Intézet udvarán 
és tornatermében (Bp. VI. Izabella u. 46.) szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt bababarát programokkal, beszélgetésekkel, videókkal, híreinkkel!Hogy mi is ez a séta? 5 éve az ELTE-PPK Perinatális szaktanácsadói (oktatói, végzett és végzős hallgatói) által szerveződő esemény-sorozat, amit önkéntes alapon, szívvel-lélekkel szervez egy olyan csapat, aki a születés minősége mellett elköteleződött szakemberekből áll.

Hogy miért csatlakozz? Vagy azért, mert már régóta hozzánk tartozol, vagy azért, mert még csak most ismerkedsz a témával - szeretettel várunk, hogy együtt jól érezzük magunkat, és közben újra és újra hangot adjunk annak a tudományos alapokon nyugvó ténynek, hogy a szülés-születés minőségének hosszútávú, mélyreható jelentősége van. Mert szeretettel várunk, és mert a Te hangodra is kíváncsiak vagyunk!

 

Fotó: szulesszuletes.hu

Olvashatsz rólunk, előző sétáinkról, céljainkról bővebben 

 

 

 

 

partnerek

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.