A SzüléSzületéS Éjszakája

helyszín: Budatpest, ELTE-PPK Pszichológiai Intézet, Izabella utca

időpont: 2018. szeptember 28. 19:00-23:00

2018-ban a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat részeként először kerül megrendezésre önálló egységként a SzüléSzületéS Éjszakája, mely a perinatális tudományok különféle szakemberek által képviselt szegleteibe enged betekintést. A perinatális tudományok, egy viszonylag friss szakterület, a várandósság, szülés-születés és az azt követő első életév rövid- és hosszú távon tapasztalható, az egyes családokra és azon keresztül az egész társadalomra kiható törvényszerűségeivel foglalkozik.

A SzüléSzületéS Éjszakája program keretein belül számos módon megtapasztalható a perinatális tudományok sava-borsa. A promramjaink érdekessége az integrált szemlélet, mely megmutatkozik abban is, hogy sokféle szakma képviselőjével találkozhat az érdeklődő, például pszichológusokkal, művészetterapeutákkal, szülésznőkkel vagy perinatális szaktanácsadókkal, illetve megjelenik a programok sokszerűségében, hiszen előadásokon, könyv- és poszter-bemutatókon át, a kerekasztal-beszélgetésen, vagy film bemutatón és megbeszélésen keresztül akár saját élményű műhelyekbe is bele lehet kóstolni a témában.

Részletes program itt megtekinthető és letöthető.

 

Forrás és további információk:

http://szulesszuletes.hu/aktualis/

https://www.facebook.com/events/1958348297579338/?active_tab=about

partnerek

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.