Kiss Andrásné /Csiszérné Ica/

csiszerne

Település:  Budapest
Pest megye
Telefon: 06 30 620 9805 éjjel-nappal
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hálát adok a sorsnak, hogy nőnek születtem, s az élet legnagyobb ajándékának érzem, hogy anya lehetek. Kislánykorom óta egyet tudtam biztosan, sokgyerekes családanya szeretnék lenni.

Példaképeim drága anyai nagyszüleim voltak. Ők ugyan egyszerű körülmények között éltek, de így is csodálatos, puha, meleg, békés, szeretettel teli fészekben neveltek engem 6 hetes koromtól 5 éves koromig. (Szüleim döntése volt ez a megoldás a bölcsődei és óvodai elhelyezéssel szemben.)

Saját érzelmi életem alakulása, a kora gyermekkor egész életemre meghatározó volta még inkább megerősített abban, hogy mennyire fontos az anya és gyermeke szoros kapcsolata az első perctől kezdve.

Sorsom úgy alakult, hogy "csak" három csodálatos gyermekem született, akikre életemben a legbüszkébb vagyok! Várandósságaim felhőtlen és boldog időszaka, szüléseim semmivel össze nem hasonlítható élményei továbbra is az anyává válás bűvöletében tartottak.

2000-ben megvalósult régóta dédelgetett álmom, jelen lehettem barátnőm szülésénél, mint segítője, érzelmi támasza. Ezután hallottam a dúlákról, akikhez hamarosan csatlakoztam. Azóta sok hasznos tapasztalattal és információval lettem gazdagabb, és úgy érzem, olyanok között vagyok, akikkel sok, kimondhatatlanul szoros érzelmi szál köt össze.

A szülést, a születést az élet legnagyobb CSODÁJÁNAK tartom mindamellett, hogy a női test legtermészetesebb folyamata. Ebben a kettősségben szeretném ősi, anyai ösztönömmel a nyugalmat és a biztonságot megteremteni a mamának és párjának.

Azoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal, és életük ezen intim történésébe bevonnak, igyekszem tudásommal, ismereteimmel segítségükre lenni a szülés előtt, alatt és utána is. Szívemnek különösen kedvesek az újszülöttek, ezért családi segítség hiányában bárki hívhat picinye és maga mellé az első hetekben, függetlenül attól, hogy szülésénél segítője voltam-e.

partnerek

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.