Varga Éva

varga

Település:  Keszthely
Zala megye
Mobil:  06 30/695-5088
Email:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Msn:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Skype:  blackroseanyu

Varga Éva vagyok 1981. június 19-én születtem Keszthelyen, azóta is ebben a kisvárosban élek a családommal. Két gyermekem van: Tamás (2004) és Adél Anemona (2006).

Foglalkozásomat tekintve ápoló vagyok, emellett van fizikoterápiás asszisztensi végzettségem, illetve január óta frissítő masszőrképesítésem is. Érdekel ezen felül az ezotéria, a zene, az aroma- és egyéb terápiák. Hobby szinten írok: verseket, novellákat.

A szülés-születés csodája már középiskolás koromban elbűvölt. Igazán akkor került hozzám közel, amikor a kisfiammal várandós lettem. Akkor 100%-ig hittem és bíztam a medicina mindenhatóságában. A párom velem volt végig a vajúdás és a szülés alatt, de mégis magányosnak és kiszolgáltatottnak éreztem/éreztük magunkat és kívülállónak a saját szülésemnél, rengeteg csalódással és a testi sebet jócskán felülmúló lelki sebekkel távoztam a kórházból. Nem sokkal később hallottam a dúlákról és jöttem rá, hogy mellőlünk egy ilyen értő, érző asszonytárs hiányzott. A második gyermekemmel már volt dúlám, aki rengeteget segített a várandósságom alatt és a nagy napon is. Segített megtalálnom magamban a Női ERŐ-t, és nem csak egy baba, de egy Anya is születhetett.

A dúlaság már 2004 óta bennem lappang, de képzett dúla, csak 2007 októbere óta vagyok.

partnerek

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.