• кухни Днепропетровск
 • мягкая мебель Днепропетровск
 • шкафы купе Днепропетровск
 • спальни Днепропетровск
 • детская мебель Днепропетровск

 • Várnainé Dzsupin Krisztina

   

  Település:  Kaposvár
  Somogy megye
  Mobil:  06 30/307-9432
  Email:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Weboldal:
  www.kaposvarikismama.hu
  Egy gyermeknek életet adni, átvezetni a magzati létből a mi világunkba hatalmas misztérium, de csak olyan nők számára enged betekintést, akik érzik, értik, hogy csodát tesznek.

  26 év eltelt az életemből teljesen szokványos módon. Család, barátok, iskolák, örömök, bánatok, csalódások, szerelmek. Aztán megszületett a kislányom és a világom kifordult a sarkából. Nem csak azért, mert anya lettem, hanem azért is, mert a szülés egy olyan világot nyitott meg számomra, amiről nem is gondoltam, hogy létezik. Egy teljesen hagyományos szemléletű kórházban hoztam világra a kislányomat, a vajúdás órái mégis megdöbbentő, mély és elképesztő intenzitású élményt jelentettek. Enyém volt minden pillanata! Minden különlegességével, fájdalmával és minden mm-ével, amit - a már annyira várt gyermekem - felém megtett.
  Mert a szülés a miénk, nőké! A mi dolgunk, a mi munkánk, a mi erőnk és a mi csodánk! Mi szülünk, a gyermekünk születik, az apák aggódnak! És mindenki más csak kiegészítője ennek az élet-játéknak!
  Hiszem, hogy nem a hely, hanem a mód a fontos!
  Szeretnék segíteni, hogy sok-sok kismama megértse és ezáltal megélje, hogy milyen csodálatos dolog része! És nem akármilyen része, hanem a legfontosabb összetevője. Hogy újra el tudjuk hinni, amit a dédanyáink még biztosan tudtak, hogy minden tudás és minden erő megvan bennünk, hogy világra segítsük a gyermekünket! Örüljünk, hogy sok lehetőség van, ami babánk és a mi biztonságunkat szolgálja, de ne felejtsük el, hogy pusztán az egészséges testünk és a lelkünk elég ahhoz, hogy magától megtörténjenek a dolgok!
  Szeretnék segíteni, hogy legyen valaki, akinek egy várandós anyuka a legbugyutáb kérdéseit is felteheti, akivel lehet órákon át beszélgetni mindarról, ami foglalkoztatja, ami aggasztja, vagy amiről egyszerűen ilyenkor "csak úgy" jó beszélni. Hogy legyen valaki, aki mindig ott van, amikor kell, és híre-hamva sincs, ha a kismamának arra van szüksége.

   

  Keresés

  Dúlakereső

  Számláló

  mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
  mod_vvisit_counterMa24
  mod_vvisit_counterTegnap60
  mod_vvisit_counterEzen a héten84
  mod_vvisit_counterMúlt héten530
  mod_vvisit_counterEbben a hónapban1705
  mod_vvisit_counterElőző hónapban2291
  mod_vvisit_counter2011.03.22. óta:533740
  Visitors Counter • стена плача молитва
 • стена плача передать записку