• кухни Днепропетровск
 • мягкая мебель Днепропетровск
 • шкафы купе Днепропетровск
 • спальни Днепропетровск
 • детская мебель Днепропетровск

 • Földi Anikó

   

  70/339-5020

  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

   

  „Úgy hiszem; a szülés az egyik legmeghatározóbb élmény mind a mama, mind a baba szempontjából. Ezt a felemelő csodát megélni feledhetetlen és ebben minden kismamát és babáját támogatni és segíteni kell. A szülés egy természetes folyamat, melynek kíséréséhez kellő alázat és mélyről jövő szeretet szükséges.”

  Földi Anikó vagyok, két kislány édesanyja. Ami engem illet, járom az utam és tanulom önmagam. 14 éves voltam, amikor az édesanyám 36 éves korában elhunyt. Utána hirtelen felnőtté kellett válnom, majd jött a munka és a szerelem, ez utóbbi gyümölcsei pedig szépen sorban.

  2007-ben született az első lányom, és ekkor kezdtem el egyre nyitottabbá válni, kiteljesedni nőként és édesanyaként. Megérintett a várandósság és szülés csodája, támogató anyukák közösségére találtam és később baba-mama klubok házigazdájává váltam. Rendezvények szervezése során bővültek az ismereteim a természetes várandósságról, vajúdásról, szülésről, hordozásról...

  Amikor - talán nem véletlenül - megtalált egy dúlaképzés, éreztem, hogy meg kell valósítsam az álmom, így jelentkeztem és 2009-ben sikeresen elvégeztem a képzést Győrben.

  A tanfolyam számomra igen mély önismereti tapasztalás volt, csodálatos, meghitt kicsi csoporttal és rengeteg felismeréssel, ami a saját születésemet,  női mivoltomat illeti. Feledhetetlen és meghatározó emlékek ezek, melyekből a mai napig táplálkozom. Itt már egészen biztossá vált számomra, hogy dúlaként vagyok önmagam, és ezzel van dolgom, feladataim. A sors azonban úgy rendelte, hogy a képzés idején fogant meg nálunk a második kicsi élet, így aztán egy ideig ismét a várandósságé lett a főszerep. Később pedig az vált fontossá, hogy háborítatlan szülésre készülhessünk. Második gyermekünk 2010-ben otthon született a természet rendje szerint.

  Úgy érzem, dúlának lennem elhívatás és igyekszem is eszerint megnyilvánulni, nagy szeretettel segítem és támogatom a hozzám fordulókat.

   

  Keresés

  Dúlakereső

  Számláló

  mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
  mod_vvisit_counterMa27
  mod_vvisit_counterTegnap60
  mod_vvisit_counterEzen a héten87
  mod_vvisit_counterMúlt héten530
  mod_vvisit_counterEbben a hónapban1708
  mod_vvisit_counterElőző hónapban2291
  mod_vvisit_counter2011.03.22. óta:533743
  Visitors Counter • стена плача молитва
 • стена плача передать записку