• кухни Днепропетровск
 • мягкая мебель Днепропетровск
 • шкафы купе Днепропетровск
 • спальни Днепропетровск
 • детская мебель Днепропетровск

 • Tabuk és tévhitek: Szülés és születés

   

  A „Fény Ünnepéhez” közeledve, a világra – vagy fényre - hozás és érkezés testi-lelki folyamatának, körülményeinek és hatásainak témáját hívjuk be körünkbe.

  Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, Főépület, E. 340-es terem (Fővám tér 8.) 
  Időpont: 2016. december 3., szombat, 15:00–19:00

  15-17:00-ig interaktív műhelybeszélgetést tart a szülésről, születésről Ördögh Csilla pszichológus, perinatális szaktanácsadó és Kovács Kata dúla, perinatális tanácsadó, majd 17-19:00 között Novák Jula dúlával nézzük meg közösen a „Mikroszülés” című tudományos filmet, amely ugyanezt a témát a mikroszkóp lencséjén keresztül vizsgálja.

  A film után lehetőség lesz a felmerült gondolatokat megosztani, kérdéseket feltenni.


  Ezen a beszélgetésen kapcsolódunk továbbá a „16 akciónap a nők elleni erőszak ellen” idei eseményeihez, hiszen a nőket érő erőszak az élet számos területén, így a medikalizált szülészeti ellátás során is gyakran megnyilvánul.
  Érdekes alkalomnak bizonyul, szeretettel várunk!   

   

   

   

   

  Programsorozatunk egyedülálló lehetőséget kínál az egyetemistáknak, hogy betekintést nyerjenek az élet első szakaszának jelentőségteljes időszakába.

  Tabuk nélkül beszélgetünk szexről, női ciklusról, tudomást szerzünk a petesejtek és hímivarsejtek lenyűgöző világáról, magzati létről, a várandósság 9 hónapjáról, anya-magzat kapcsolatáról, anyaságról, apaságról, párkapcsolatról, (át)változásról, anyatejről, transzgenerációs örökségről, de többek között elevezünk a perinatális gyász témakörhöz is, legfőképpen a sok fiatalt is érintő abortuszhoz. Továbbá megismerkedünk az ezeket átszövő izgalmas, sokszor megdöbbentő perinatális pszichológiai kutatások eredményeivel.


  Bízunk abban, hogy témánk hozzásegít a későbbi családalapítás tudatosabb megéléséhez, és talán mintáid, önmagad teljesebb megértéséhez is. 120 percet felölelő előadásaink interaktív jellegűek, műhelyszerűek.

   

  Forrás: HaKöSz Facebook oldala

   

  Keresés

  Dúlakereső

  Számláló

  mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
  mod_vvisit_counterMa83
  mod_vvisit_counterTegnap104
  mod_vvisit_counterEzen a héten425
  mod_vvisit_counterMúlt héten903
  mod_vvisit_counterEbben a hónapban2810
  mod_vvisit_counterElőző hónapban3569
  mod_vvisit_counter2011.03.22. óta:548234
  Visitors Counter • стена плача молитва
 • стена плача передать записку