• кухни Днепропетровск
 • мягкая мебель Днепропетровск
 • шкафы купе Днепропетровск
 • спальни Днепропетровск
 • детская мебель Днепропетровск

 • Tiszolczi-Földes Eszter

   

   

  Települések: Budapest, Győr-Moson-Sopron megye

  Elérhetőségek:

  Mobil: +36 70 246 3430

  E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

   

  Kislány korom óta különösen vonzott a szülés, születés csodája. Számtalanszor meséltettem el anyukámmal a saját születésemet és időnként az öcsémét is. Minden alkalommal hiányzott valami. Vártam egy katartikus csoda élményt, ehelyett a kórházi személyzet hidegsége, a magányos kiszolgáltatottság, a be nem teljesülés érzése voltak a meghatározó érzelmi benyomásaim a történeteket hallgatva.

  2008-ban született a kisfiam. Nem jártam szülésfelkészítőkre, de sokat olvastam a várandósságról, szülésről, csupa olyan irodalmat amelyek azt a hitet erősítették bennem, hogy a szülés természetes folyamat, lehet bízni a saját testünkben, a kisbabánkban. Kórházban szültem, ahol sem a háborítatlanságot sem a természetességet nem tapasztalhattam. 21 órás vajúdás és számos beavatkozás után kisfiam hüvelyi úton született. A katartikus csoda élmény elmaradt. Szerencsére hamar összebarátkoztunk csodálatos kisbabámmal, és a gyermekágy alatt kaptam jó sok csodaélményt. Elkezdtem keresni a lehetőségeket, hol juthatnék több információhoz a várandósságról, szülésről, születésről. A dúlákról már korábban hallottam, így kutakodni kezdtem. Hamar a MODULE dúlaképzésén találtam magam, miközben második gyermekemet vártam. Az első nap után tudtam, hogy meghatározó tapasztalásokban lesz részem és igen, ez az, ezt kerestem. Gyógyultak a traumatikus szüléssel szerzett sebek, sok felismeréssel gazdagodtam, úgy éreztem, hogy megtaláltam az utam.

  2010. márciusában megszületett a kislányom, 3 óra leforgása alatt, aminek a jelentősebb részét otthon töltöttem, így „csak” a kitolási szakra jutó beavatkozásokat szenvedtük el. Az ő születése már sokkal mélyebb megélésekhez segített, de a folyamat háborított befejezése most sem engedte a csoda beteljesülését.

  Szeretettel és hálával gondolok vissza az akkori önmagamra, gyermekeimre, férjemre  akik nélkül most nem ezt az utat járnám.

  2011-ben költöztünk Budapestre, ezután kezdtem kapcsolódni női körökhöz, jártam a MODULE esetmegbeszélőire, olvastam, képeztem magam. Miután kislányom is akkorára cseperedett, hogy már éjszaka is tudott nélkülözni, egyre jobban vártam a pillanatot, hogy igazán dúlává avatódjak. Hamarosan egy kedves barátnőm megkért, hogy kísérjem a szülését. Segítőként jelen lenni egy új élet születésénél egy eddig nem tapasztalt, mégis nagyon otthonos és varázslatos élményt jelentett. Elköteleződtem a születés, szülés mellett.

  Ha szeretnél megkeresni, a következő elérhetőségeken találsz meg:

  Telefon: +36 70 246 3430

  E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

   

  Keresés

  Dúlakereső

  Számláló

  mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
  mod_vvisit_counterMa18
  mod_vvisit_counterTegnap60
  mod_vvisit_counterEzen a héten78
  mod_vvisit_counterMúlt héten530
  mod_vvisit_counterEbben a hónapban1699
  mod_vvisit_counterElőző hónapban2291
  mod_vvisit_counter2011.03.22. óta:533734
  Visitors Counter • стена плача молитва
 • стена плача передать записку