• кухни Днепропетровск
 • мягкая мебель Днепропетровск
 • шкафы купе Днепропетровск
 • спальни Днепропетровск
 • детская мебель Днепропетровск

 • Kiss Andrásné /Csiszérné Ica/

   

  Település:  Budapest
  Pest megye

  Telefon:
  06 30 620 9805 éjjel-nappal
  e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


  Hálát adok a sorsnak, hogy nőnek születtem, s az élet legnagyobb ajándékának érzem, hogy anya lehetek. Kislánykorom óta egyet tudtam biztosan, sokgyerekes családanya szeretnék lenni.
  Példaképeim drága anyai nagyszüleim voltak. Ők ugyan egyszerű körülmények között éltek, de így is csodálatos, puha, meleg, békés, szeretettel teli fészekben neveltek engem 6 hetes koromtól 5 éves koromig. (Szüleim döntése volt ez a megoldás a bölcsődei és óvodai elhelyezéssel szemben.)
  Saját érzelmi életem alakulása, a kora gyermekkor egész életemre meghatározó volta még inkább megerősített abban, hogy mennyire fontos az anya és gyermeke szoros kapcsolata az első perctől kezdve.
  Sorsom úgy alakult, hogy "csak" három csodálatos gyermekem született, akikre életemben a legbüszkébb vagyok! Várandósságaim felhőtlen és boldog időszaka, szüléseim semmivel össze nem hasonlítható élményei továbbra is az anyává válás bűvöletében tartottak.
  2000-ben megvalósult régóta dédelgetett álmom, jelen lehettem barátnőm szülésénél, mint segítője, érzelmi támasza. Ezután hallottam a dúlákról, akikhez hamarosan csatlakoztam. Azóta sok hasznos tapasztalattal és információval lettem gazdagabb, és úgy érzem, olyanok között vagyok, akikkel sok, kimondhatatlanul szoros érzelmi szál köt össze.
  A szülést, a születést az élet legnagyobb CSODÁJÁNAK tartom mindamellett, hogy a női test legtermészetesebb folyamata. Ebben a kettősségben szeretném ősi, anyai ösztönömmel a nyugalmat és a biztonságot megteremteni a mamának és párjának.
  Azoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal, és életük ezen intim történésébe bevonnak, igyekszem tudásommal, ismereteimmel segítségükre lenni a szülés előtt, alatt és utána is. Szívemnek különösen kedvesek az újszülöttek, ezért családi segítség hiányában bárki hívhat picinye és maga mellé az első hetekben, függetlenül attól, hogy szülésénél segítője voltam-e.

   

  Keresés

  Dúlakereső

  Számláló

  mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
  mod_vvisit_counterMa22
  mod_vvisit_counterTegnap60
  mod_vvisit_counterEzen a héten82
  mod_vvisit_counterMúlt héten530
  mod_vvisit_counterEbben a hónapban1703
  mod_vvisit_counterElőző hónapban2291
  mod_vvisit_counter2011.03.22. óta:533738
  Visitors Counter • стена плача молитва
 • стена плача передать записку