• кухни Днепропетровск
 • мягкая мебель Днепропетровск
 • шкафы купе Днепропетровск
 • спальни Днепропетровск
 • детская мебель Днепропетровск

 • Koszóné Móni

   

  Település:  Szeged
  Csongrád megye
  Mobil:  06 20/442-7060
  Email:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


  74-es születésű vagyok. Van három gyermekem: 93-ban született Niki lányom, 99-ben Gergely fiam, és 08-ban született Péter kisfiam.

  Nekem a három szülésem, három teljesen eltérő élmény volt, de elmondhatom, hogy a harmadikat sikerült klinikai körülményekhez mérten háborítatlanul, megtapasztalnom a "valódi" szülést. Ezt a saját, és a tanfolyamon szerzett, és azóta folyamatosan bővített tudásomat szeretném megosztani nőtársaimmal.
  Annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott, és szeretettel teli várandóság, háborítatlan születés, és tudatos gyermeknevelés legyen a meghatározó az életükben. Szeretném, ha használnák az ösztöneiket ami bennük van, csak esetleg ritkán hallgattak rá, pedig most nagy szükségük van erre. Megosztani velük azt a tudást amit régen az idősebb korosztály adott át a fiatalabbnak, hogyan éljék meg tudatosan a várandóságot, és az utána következő éveket. Ismereteiket bővíteni a természetes várandósság kísérés, a szülés, a gyermekágy , és a szoptatás idején mint táplálkozás, tea, masszázs, illóolaj, homeopátia terén. Édesapákat megerősíteni abban, amit elvárnak gyermekük édesanyjától, a szülés, és a várandóság alatt. Megmutatni nekik hogyan tudnak úgy részt venni ebben a folyamatban, hogy a családi kötelék erős, és biztos alapjai legyenek ők maguk.

   

  Keresés

  Dúlakereső

  Számláló

  mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
  mod_vvisit_counterMa28
  mod_vvisit_counterTegnap60
  mod_vvisit_counterEzen a héten88
  mod_vvisit_counterMúlt héten530
  mod_vvisit_counterEbben a hónapban1709
  mod_vvisit_counterElőző hónapban2291
  mod_vvisit_counter2011.03.22. óta:533744
  Visitors Counter • стена плача молитва
 • стена плача передать записку