• кухни Днепропетровск
 • мягкая мебель Днепропетровск
 • шкафы купе Днепропетровск
 • спальни Днепропетровск
 • детская мебель Днепропетровск

 • Schimcsig Nóra

   

  Település:  Budapest
  Pest megye
  Mobil:  +36 20 346 5721
  Email:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Weboldal: hypnobirthing.hu termeszetesszules.hu vbac.hu vizbenszules.hu


  Sokfélék vagyunk, eltérő a sorsunk. Ami bizonyos, hogy én szilárdan, kétely nélkül, mindenkor hiszek benned. Ebben látom legfontosabb feladatomat. Persze, akad más is, amit tehetek érted – talán neked most más tűnik fontosnak. :)

  Sok okod lehet arra, hogy dúlát keress. Például magabiztos vagy, pontosan tudod, mire van szükséged, és kik támogathatnak ebben. Vagy érezheted magad elveszettnek a sok kérdés és információ között. Akár az is előfordulhat, hogy félsz, sőt rettegsz valamitől a szülés körül. Esetleg nehéz, embert próbáló élethelyzetbe kerültél, és magányosnak érzed magad.

  Valószínűleg már tájékozódtál, mit nyújt számodra jelenleg a magyar egészségügy, akár van pénzed az elérhető legjobb szolgáltatásra, akár nincs. Talán azzal szembesültél, hogy a testi egészségeddel ugyan foglalkoznak, de a lelkivel, érzelmivel, spirituálissal kevésbé. Talán azt tapasztaltad, hogy a futószalag-szerű ellátás során semmilyen személyes figyelemben nem részesültél. Talán fantasztikus, empatikus szakembert találtál, de jól jönne valaki, aki a hétköznapi apróságokban, praktikus dolgokban szolgálatodra lenne, mint mondjuk nagyobbacska gyermeke(i)d ellátása, amikor pihenésre lenne inkább szükséged.
  Talán szeretnéd valakivel átbeszélni a lehetőségeidet – hiszen akad belőlük rengeteg -, valakivel, aki nem elfogultan csak a maga igazát ajánlgatja.
  Talán még nem tudod pontosan, hogy kórházban, otthon, vagy születésházban... hogy orvossal, szülésznővel, bábával, vagy nélkülük... de jó lenne, ha valaki tapintatosan sürgölődne majd körülötted a gyermekágyas időszakban, hogy neked kis családodon kívül senkire és semmire se legyen gondod, és kiélvezhesd minden percét ennek a csodálatos és fontos időszaknak.

  Talán történt veled valami, most vagy régen, ami megsebzett, összetört, és gyógyuló törékenységedet csak gyengéd kezek érinthetik, értő pillantások simíthatják.
  Talán a környezeted nem elég támogató, és eleged lett belőle, hogy mindenki jobban ért hozzád, mint te magad!

  35 éves vagyok, egy 6 éves fiú édesanyja. Megtapasztaltam, hogyan oldódik félelmem a nagy ismeretlentől, és találok rá önmagamra. Megtapasztaltam, hogyan érek lányból magabiztos „tigrisanyává”, és lenyűgöz, ahogyan ez a misztérium velünk, nőkkel, megtörténik!
  Fiatalon közgazdász lettem, és rájöttem, hogy mindenben, ebben is az ember(ek) érdekelt(ek) – így pszichológiát tanultam. Ügyfélszolgálaton dolgoztam majd tíz évet – ebből négyet trénerként. Eleinte csak gyermekem miatt bújtam három nyelven a várandósságról, szülésről, szoptatásról, gyermeknevelésről szóló irodalmat, a szüléstörténeteket, a kismamafórumokat – később ez a hobbimmá vált, és kíváncsiságom a MODULE dúlatréningjére vitt. Ott eldőlt, hogy ez a hivatásom – de még valami hiányzott. Továbbképzések, tanulmányutak, konferenciák, civil szervezetekben zajló önkénteskedés és önismereti munka után éreztem késznek magam.
  Késznek arra, hogy úgy tudjak más családok életéhez átmenetileg kapcsolódni, hogy az a maximális érzékenység, tisztelet, elfogadás és tapintat jegyében történjék, az ő javukra, anélkül hogy bárkire a saját értékeimet, félelmeimet, céljaimat erőltetném rá.

  Keress bátran, egy telefonhívás vagy email semmire sem kötelez! :)

   

  Keresés

  Dúlakereső

  Számláló

  mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
  mod_vvisit_counterMa34
  mod_vvisit_counterTegnap60
  mod_vvisit_counterEzen a héten94
  mod_vvisit_counterMúlt héten530
  mod_vvisit_counterEbben a hónapban1715
  mod_vvisit_counterElőző hónapban2291
  mod_vvisit_counter2011.03.22. óta:533750
  Visitors Counter • стена плача молитва
 • стена плача передать записку