• кухни Днепропетровск
 • мягкая мебель Днепропетровск
 • шкафы купе Днепропетровск
 • спальни Днепропетровск
 • детская мебель Днепропетровск

 • Megérkeztek az ikrek!
  2011. szeptember 05. hétfő, 11:36

   

  Szépen, természetesen! Fantasztikus volt!


  A képen alig fél órásan egyszerre szopiznak.

  Itt olvashatod születésük történetét.

   
  Luca születése
  2011. augusztus 29. hétfő, 05:29

   

  Az én szülésélményem ott kezdődött, hogy 29 hetesen megismerkedtem Ellával, a dúlánkkal. Azt hiszem, hogy újra bebizonyosodott: nincsenek véletlenek. Hiszen mindig egy különlegesen szép szülést képzeltem magamnak, de egészen a megismerkedésünkig nem tudtam, hogy nekem miben lesz teljesen más, sokkal meghittebb.

  Itt olvashatod tovább.

   
  Mári születése
  2011. augusztus 29. hétfő, 05:27

   

  Nem győztem hálát adni, hogy mennyi ajándékot kaptunk ezzel a szüléssel akár családilag, akár házaspárként, akár csak én magam!

  Hosszú, de tanúságos történet...

  Itt olvashatod tovább.

   
  Eszter születése
  2011. június 06. hétfő, 12:08

   

  Első gyerekemet császárral szültem, annak története  más témába való... Elhatároztam, hogy a másodikat (Eszter) dúlával szülöm, hogy ha császárral szülök, majd segítsen a szoptatásban, uis az első 3 hónapig nem szopizott, fejtem. Aztán a kapott könyvek alapján annyira vágytam a spirituális természetes szülés élményére... Nagyon-nagyon készültem rá: kismama jóga, könyvek, filmek, olyan orvost választottam, szülő pozíciós órák dúlával, apával... Mindenkinek volt valamilyen kívánsága...

  Bővebben...
   
  „Kórházban otthon” - Dani érkezése
  2011. június 06. hétfő, 12:06

   

  Amikor ennek megírására „felkérést” kaptam, úgy gondoltam, könnyű lesz. Most itt ülök, és nem tudom, honnan kezdjem. A szüléstörténetem az én születésemmel indult, hisz az alapvetően befolyásolta az életem, s hatott a szüléshez-születéshez való viszonyomra… mint oly sok más életeseményem. A történetek, amiket hallottam és részemmé váltak – legyenek bár igazak vagy csak vélt valósak. A „sérüléseim”, melyek hol a lelkem, hol a testem érték. A családi terhek, melyeket „hozok”, s az én életem erre rárakodott történései.

  Ezekre egy regény is kevés lenne, röviden csak annyit ezekről, hogy évekkel a szülésem előtt rájöttem, ha nem oldom fel ezeket a terheket, akkor vagy nem érek el ebbe az életszakaszba, vagy nem olyan lesz, amilyennek szeretném. Több évi munkával azt hiszem számos feldolgozást végeztem, és ennek hála megtaláltam életem párját, és megfogant első közös gyermekünk.

  Akkor már tudtam, hogy a szülés mennyire nagy jelentőségű lesz a gyermekem életében, de az enyémben is, így lélekben alaposan felkészültem rá. Ennek volt része, hogy eldöntöttem, kit, kiket szeretnék magam mellett kísérőnek.

  Bővebben...
   
  « ElsőElőző123456KövetkezőUtolsó »

  Keresés

  Dúlakereső

  Számláló

  mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
  mod_vvisit_counterMa78
  mod_vvisit_counterTegnap104
  mod_vvisit_counterEzen a héten420
  mod_vvisit_counterMúlt héten903
  mod_vvisit_counterEbben a hónapban2805
  mod_vvisit_counterElőző hónapban3569
  mod_vvisit_counter2011.03.22. óta:548229
  Visitors Counter • стена плача молитва
 • стена плача передать записку